Balığın pullarını temizleyin. Karnını yarmadan takoz biçiminde (kalın dilimler halinde) kesip tuzlayın. Balığın kafa ve kuyruğunu ayırın. Kefal takozlarını, yağlanmış geniş bir kaba koyup, fırının önceden ısıtılmış ızgarasında pişirin. Diğer tarafta pazı yapraklarını yıkayıp suyunu süzdürün. Yaprakları, kaynamış suya koyup, 2 dakika yumuşaması için bekletin. Sonrasında çıkarıp, yaprakları açarak serin ve soğumaya bırakın. Izgara edilmiş kefal takozlarını pazı yapraklarına sarın. Zeytinyağını tavaya alıp, ısıtın. Pazıya sarılmış kefalleri de tavaya ekleyin. Üzerine şarabı gezdirip, iki kez alt üst ederek pişirin. Garnitür için, pancarları 5 bardak suda kaynatarak haşlayın. Pancarları çıkarıp, suyu soğutun. Sonrasında doğranmış turpları pancar suyunda 5 dakika bekletip, çıkarın. Haşlanmış havuç ve patatesleri doğrayıp, ince kıyılmış maydanozla birlikte tereyağında soteleyin. Servis tabağına kefalle birlikte garnitürleri yerleştirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.