İstavrit Pane

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığın derisini ve kılçığını ayırın. Derin bir kasede yumurtaları bir çırpıcı ile çırpın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, karabiber, tuz ilave edin ve karıştırın. Balıkları önce bu karışıma, daha sonra mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartın. Tartar sos için, kornişon turşuyu, kapariyi ve dereotunu ince ince kıyın. Mayonez ve sirkeyi ilave edip karıştırın. Sosu küçük bir kaseye alın. İstavrit pane ile beraber servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...