Ispanaklı Pırasa Topları
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ISPANAK ve pırasayı ayrı tencerelerde haşlayın. Suyunu iyice süzdürün. Blenderden geçirip, püre haline getirin. Yumurta ve un ilave edip karıştırın. Ceviz, dövülmüş sarmısak, kekik, karabiber ve tuz ilave edip yoğurun. Karışımdan istediğiniz irilikte parçalar koparıp, elinizle şekil verin. Çöp şişlere takıp, önceden ısıtılmış 120 derece fırında 30 dakika pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL