Ispanaklı Pırasa Topları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ISPANAK ve pırasayı ayrı tencerelerde haşlayın. Suyunu iyice süzdürün. Blenderden geçirip, püre haline getirin. Yumurta ve un ilave edip karıştırın. Ceviz, dövülmüş sarmısak, kekik, karabiber ve tuz ilave edip yoğurun. Karışımdan istediğiniz irilikte parçalar koparıp, elinizle şekil verin. Çöp şişlere takıp, önceden ısıtılmış 120 derece fırında 30 dakika pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...