Ispanak Yaprağında Rulo Çipura
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkların kılçığını çıkarıp kuyruğuna kadar ortadan ikiye kesin. Birinci kısmın içine dilimlenmiş somon füme koyup rulo şeklinde sarın. Diğer yanda ince kıyılmış ıspanak yaprağını sarımsakla birlikte 2 çorba kaşığı sıvı yağda kavurun. Balığın ikinci kısmına da ıspanak koyup rulo yapın. Diğer balığa da aynı işlemi uygulayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Kendi suyuyla birlikte sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL