Ispanak Yaprağında Rulo Çipura
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkların kılçığını çıkarıp kuyruğuna kadar ortadan ikiye kesin. Birinci kısmın içine dilimlenmiş somon füme koyup rulo şeklinde sarın. Diğer yanda ince kıyılmış ıspanak yaprağını sarımsakla birlikte 2 çorba kaşığı sıvı yağda kavurun. Balığın ikinci kısmına da ıspanak koyup rulo yapın. Diğer balığa da aynı işlemi uygulayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Kendi suyuyla birlikte sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL