Ispanak Kayığı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kıymayı geniş bir kaba alın. Üzerine soğanı rendeleyin. Islatılıp sıkılmış bayat ekmek içi, yumurta, tuz, karabiber ve kimyon ekleyip yoğurun. Hazırladığınız harçtan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın. Kayık şekline getirin ve bir fırın tepsisine dizin. Diğer taraftan zeytinyağını bir tencereye alıp ince doğranmış soğan ve sarmısağı kavurun. Üzerine yıkayıp ince kıydığınız ıspanağı ilave edin. Ispanak suyunu çekince beyaz peynir, tuz ve karabiber ekleyin. Karıştırıp ocaktan alın. Hazırladığınız harcı kayıkların içine doldurun. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Salçayı sıcak suda açıp tepsiye dökün. 10 dakika daha pişirip fırından alın. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.