Fırında Isırganlı Ispanak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanları yemeklik doğrayıp 1 çorba kaşığı tereyağında soteleyin. Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını ayrı bir tavaya alıp un ve mısır ununu hafifçe kavurun. Isırgan ve ıspanağı kıyıp soğanların üzerine ilave edin. Kavurduğunuz un, mısır unu, tuz, pulbiber, karabiber ve tozşekeri de ekleyip karıştırın. Karışımı fırın tepsisine yayın. Üzerine çırpılmış yumurtaları gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşene dek pişirin. Ceviz ve sarmısaklı yoğurtla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL