Fırında Peynirli Kumpir

Fırında pişmiş patatesin içine eriyen peynirle hazırlanan kumpir, pratik sunumu ve nefis lezzetiyle hem atıştırmalık hem de ana yemek olarak sofralara yakışıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri iyice yıkayın, kabuklarını fırçalayarak temizleyin. Her bir patatesin üzerine bıçakla birkaç küçük delik açın.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirin. Piştiğini anlamak için bıçakla kontrol edin. Pişmiş patatesleri fırından çıkarın. Ortadan uzunlamasına kesin ama tamamen ayırmayın.
  • 3
    İç kısmını kaşıkla hafifçe ezin. Her patatesin içine 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyin, karıştırın. Üzerine lor peynirini ekleyin.
  • 4
    Rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Tuzunu ayarlayın. Peynir eriyinceye kadar karıştırın. Kıyılmış maydanozu üzerlerine serpiştirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.