Fırında Fesleğenli Türlü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle eti 15-20 dakika haşlayın. Bu arada patatesleri soyup, yuvarlak olarak dilimleyin. Toprak bir fırın kabının dibine patates dilimlerini yerleştirin. Üzerlerine biraz fesleğen serpip, dilimlenmiş domatesleri yerleştirin. Domateslerin üzerine haşladığınız etleri koyup, halka doğradığınız soğanları yerleştirin. Aralara yarım parmak uzunluğunda doğranmış sivri biberleri koyun. En üste kalan fesleğeni serpin. Sıvıyağı bunların üzerine gezdirin. Son olarak fırın kabının üzerini alüminyum folyo ile kapatın. 200 derece fırında, patatesler pişene dek tutun. Sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...