Enginarlı Tavuklu Ekmek Dolması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVADA, 3 çorba kaşığı margarinle beraber küp kesilmiş tavuk göğsünü 5 dakika kavurun. Düdüklü tencereye ayıklanmış ve küp doğranmış enginarları, iç baklaları, limon suyu ve 1 su bardağı suyu aktarıp 10 dakika pişirin. Sonrasında pişen enginar ve baklaları tavuklara ilave edin. Birkaç dakika çevirip, üzerine ince kıyılmış dereotunu, tuzu ve karabiberi katıp karıştırın. İçini oyduğunuz ekmeklerin içine tavuklu malzemeyi pay ederek doldurun. Dilerseniz üzerlerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL