Dolma Biberde Tavuk Yahnisi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KIRMIZI biber, sarı biber, domates ve mantarları küp küp doğrayın. Doğranmış soğan ve sarmısağı, sıvıyağda 4 dakika kavurun. Üzerine ince doğranmış tavuk etini ekleyin. Ardından küp doğranmış sebzeleri katıp, tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kendi suyu ile 20 dakika kapağı kapalı olarak pişirin. Dolmalık yeşil biberlerin kapaklarını kesip içlerini temizleyin. Pişen iç malzemeyi dolmalık yeşil biberlere pay ederek doldurun. Üzerlerini kapaklarıyla kapatıp tencereye dizin. Sıcak suyu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL