Deniz Mahsullü Mantar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MANTARLARIN zarını soyun ve yarım limon sıkılmış suyun içine atın. Zeytinyağını bir tavaya alın ve hafif kızdırın. Mantarları içine atıp, 1-2 dakika soteledikten sonra fırın kabına alın. Aynı yağın içine kıyılmış soğan ve sarımsak ilave edip, hafif çevirin. Karides ve kalamarı sudan geçirip, soğanın içine katın. Yarım limonun suyunu, tuzu, karabiberi, kekiği ve pul biberi ilave edip, karıştırın. Kısık ateşte 5-10 dakika soteleyin. Daha sonra mantarların içine pay edin. Üzeri için kaşar peyniri ve galeta ununu karıştırın ve karidesli karışımın üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.