Damla Sakızlı Deniz Çipurası

Akşam yemeklerinizde sofranıza şıklık katacak bu özel tarif, deniz ürünleri sevenlerin vazgeçilmezi olacak!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkların filetosunu çıkarın ve iri küpler halinde doğrayın.
  • 2
    Diğer taraftan tereyağını bir tavaya alın ve eritin. Biberleri, soğanı ve mantarı küp şeklinde doğrayın. Tereyağında 2-3 dakika soteleyin. Damla sakızı ve balığı ekleyip, karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın.
  • 3
    En son sıcak su koyun ve kısık ateşte 15 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra servis tabağına alın ve üzerine kıyılmış kişniş serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...