Damla Sakızlı Deniz Çipurası
Akşam yemeklerinizde sofranıza şıklık katacak bu özel tarif, deniz ürünleri sevenlerin vazgeçilmezi olacak!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkların filetosunu çıkarın ve iri küpler halinde doğrayın.
-
2
Diğer taraftan tereyağını bir tavaya alın ve eritin. Biberleri, soğanı ve mantarı küp şeklinde doğrayın. Tereyağında 2-3 dakika soteleyin. Damla sakızı ve balığı ekleyip, karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın.
-
3
En son sıcak su koyun ve kısık ateşte 15 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra servis tabağına alın ve üzerine kıyılmış kişniş serpin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL