Cökertme

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Etler bir tencereye konur 2 kasik yag ilave edilir kavrulur biraz sicak su eklenir pisirilir.
    Pisen ve suyunu ceken etlerin uzerine kekik ve tuz serpilir
    Patatesler rendelenir kizdirilmis yagda kizartilir servis tabagina alinir.
    Yogurt ve ezilmis sarmisak karistirilir patateslerin uzerine dokulur.
    Etler yogurdun uzerine dizilir kozlenmis sivri biber tabagin kenarina dizilir.
    2 kasik sivi yag ve pulbiber kizdirilir uzerine gezdirilir

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...