Çoban Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Et, soğan ve domatesleri kuşbaşı doğrayın. Tereyağını sac tavada eritip etleri ilave edin ve suyunu bırakmaması için, yüksek ateşte karıştırarak kavurun. Etlerin pişmesine yakın, doğradığınız soğan, sarmısak ve mantarları ilave edin. Soğanlar pişince domates ve biberleri ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp karıştırın. Domatesler diriliklerini kaybedene kadar pişirin. Sac tavayı ocaktan alıp üzerine kekik serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...