Çiriş Kavurması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ÇİRİŞİ ayıklayıp yıkayın ve kaynar su dolu bir tencereye atın. Bu suda 5 dakika haşladıktan sonra süzüp soğuk sudan geçirin. Suyunu sıktıktan sonra incecik kıyın. Soğanı tereyağında kavurun. Çirişi ekleyip kavurmaya devam edin. İçine yumurtaları kırıp, tuz ve pulbiberi ekleyerek karıştırın. 2-3 dakika daha kavurduktan sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL