Çinekoplu Pazı Sarma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkları ayıklayıp, kılçıklarını çıkarın. Pazı yapraklarını kaynamış suya batırıp, çıkarın. Düz bir zemine serdiğiniz pazı yaprağının içine yarım balığı yerleştirin. Diğer pazı yapraklarını da aynı şekilde hazırlayın. Güveç kabına veya fırın tepsisine dizin. Derin bir kapta zeytinyağı, domates suyu, safran, tuz, karabiber ve kimyonu karıştırıp, balığın üzerine gezdirin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatarak, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.