Çinekop Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkları ayıklayıp, kılçıklarını çıkarın. Yufkaları ortadan ikiye bölün ve toplam 8 adet yarım yufka elde edin. 1 adet balığın arasına 1 çorba kaşığı tulum peyniri ve 1 tatlı kaşığı dövülmüş ceviz koyun. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Yarım yufkanın içine tulum peynirli balığı yerleştirin ve kalın sigara böreği sarar gibi sarın. Açılmaması için kenarlarına yumurta akı sürün. Kalan balık ve yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.