Cevizli Kişnişli Fasulye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FASULYELERİ ince uzun kesin, soğanları halka doğrayın. Bir tencereye alıp, az suyla haşlayın. Haşlanan fasulye ve soğanı kaba alın ve ılınmaya bırakın. Diğer tarafta sarmısakları ince, cevizleri de iri bir şekilde ezin. Bunları kişniş ile karıştırıp fasulyenin üzerine yayın. Üzerine limon ve zeytinyağı gezdirip ılık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL