Balkabaklı Yahni
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    ETİ tencereye alıp, üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. Et iyice haşlanınca fazla suyunu süzüp kenara alın. Başka bir tencerede kabukları temizlenmiş soğan, sarmısak ve irice küp doğranmış balkabağını sıvıyağda iyice soteleyin. Salça ve eti ilave edip, sotelemeye devam edin. Su ekleyip, kabaklar yumuşayana dek pişirin. Tuz ve iri doğranmış taze soğan ekleyin. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın. Üzerine maydanoz serpip, sıcak olarak servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                     Sabri Canberk Gezer
                                                Sabri Canberk Gezer
                                            