Antrikot

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Antrikotu, sos malzemesine bulayıp, derin dondurucuda 1 gece bekletin. Ertesi gün, eti dondurucudan çıkarın. Bu arada soğan ve domatesi ikiye bölün. Kabağı ve patlıcanı alacalı soyup, üçer dilim çıkarın. Soğanı, domatesi, mantarı, kabağı, patlıcanı ızgaraya atıp közleyin. Sebzeleri ızgaradan almaya yakın, 300 derecede ısıtılmış ızgaraya eti koyun. 2 dakika sonra ters tarafını çevirip diğer tarafını da 2 dakika pişirin. Tahtanın üzerinde servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...