Yılbaşı gecesine misafirlerini özel hissettirecek seçkin bir hizmet sunma hedefiyle çalışan Martı Resort, Martı Hemithea ve 'Dünyanın En İyi Turizm Köyü' Şirince'de yer alan Güllü Konakları yılın en özel gecesinde usta şeflerin hazırladığı özel yılbaşı menüsü, canlı müzik ve yeni yıl brunch'ı ile güzel anılar biriktireceğiniz keyifli bir yılbaşı gecesi vadediyor. Sizde Martı Hotels & Marinas'ın seçkin otellerinde, çok özel bir ambiyansta yeni yıla merhaba diyebilir, yılbaşı gecesini unutulmaz kılabilirsiniz.

Yeni yıl, yeni beklentiler ve yeni umutlar geliyor. Yeni yıla yeni umutlarla girmek isteyenleri ise, şimdiden yılbaşı heyecanı sarmış durumda. Yılın bu en özel gecesini şehrin gürültüsünden uzak daha şık ve nezih bir ortamda kutlamayı düşünenler için Martı Hotels & Marinas'ın seçkin otelleri çok özel bir ambiyans sunuyor. Turizmde yarım asrı aşan tecrübesi ile sektöre öncülük eden gerek ayrıcalıklı hizmet kalitesi gerekse de profesyonel personeli ile dünyanın dört bir yanından seçkin konukların tercihi olan Martı Resort, Martı Hemithea ve Güllü Konakları ile çok özel bir yılbaşı gecesi vadediyor.

Siz de yılın en özel gecesini, bölgelerinin en gözde adresleri konumunda bulunan Hotels & Marinas'ın; tarih, doğa ve kültürle iç içe eşsiz konumlara sahip otellerinde çok özel bir ambiyansta kutlayabilirsiniz. Martı Resort, Martı Hemithea ve Güllü Konakları'nın sıcak ve samimi ortamında kendinizi özel hissettirecek ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla keyifli bir zaman geçirebilir, şömine başında Türk ve dünya mutfaklarının en özel lezzetleri eşliğinde yeni yıla merhaba diyebilirsiniz.

Martı Resort ile yılbaşı için çok özel bir ambiyans sunuyor

Türkiye'nin ilk resort oteli olarak, bu yıl yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlayan Martı Resort, büyüleyici koyları ile dünyanın en özel turizm merkezlerinden biri olan Marmaris'in kalbindeki İçmeler'de sizleri bekliyor. Yılın 12 ayına yaydığı hizmet kalitesi ile tüm yıl boyunca misafirlerine ev sahipliği yapan Martı Resort, yılbaşında sunduğu özel ambiyans ile misafirleri için yılbaşını, güzel anıların biriktirildiği unutulmaz bir geceye dönüştürüyor. Usta şeflerin, hazırladığı yılbaşı özel menüsü, canlı müzik ve yeni yıl brunch'ı ile yeni yıla Martı Resort farkı ile girebilirsiniz.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için:

0252 455 34 40