Sofra Dergisi’ne ödül

Ahmet Örs, Ali Esad Göksel, Faruk Şüyün, Müge Akgün ve Osman Serim'den oluşan seçici kurulun, oy birliğiyle karar verdiği ödülü, derginin Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ'a, Mutfak Dostları Derneği Başkanı Zeynep Kakınç sundu.
Ödülün Sofra Dergisi'ne verilme gerekçesi ise Dünya Kitap Dergisi Yayın Yönetmeni Faruk Şüyün tarafından şu şekilde özetlendi: "Ülkemizde çağdaş mutfak dergilerinin gerek içeriği, gerekse sunum ve felsefesiyle öncülüğünü yapması, geride bıraktığı 20 yılda gastronomi kültürüne katkısı nedeniyle…"
Pera Müzesi'nde gerçekleşen, edebiyat, yayın, sanat, iş ve medya dünyasından ünlü isimlerin buluştuğu törende diğer kategorilerde ise Murat Meriç, Kasım-Yadigar Eğit, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Armağan Tunaboylu, Harun Candan ve Feyzi Halıcı ödül aldılar.
"Yılın En İyi Gastronomi Kültürü Kitabı" Seçici Kurulu, bu yıl ödüle değer kitap bulamamıştı ancak biri "Emek", diğeri "Katkı Özel" olmak üzere iki ödül vermiş oldu. "Gastronomi Kültürü Emek Ödülü"nün sahibi ise Feyzi Halıcı oldu.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.