Pastavilla makarnaya "Anadolu Konsepti"

Pastavilla, sınırlı sayıda üretilecek ve sadece burgu, kelebek, çubuk ve erişte çeşitlerinde kullanılacak olan ‘Anadolu Konseptli’ ambalaj tasarımını 28 Mart'a kadar Migros mağazalarında lezzet düşkünleri ile buluşturuyor.

Anadolu'nun en kaliteli buğdaylarını kullanarak, tüketiciye doğallık, tazelik ve lezzeti sunan makarna ustası Pastavilla, burgu, kelebek, çubuk ve erişte çeşitlerinin ambalajlarını Anadolu'nun motifleriyle süslüyor. Lezzet ve görselliğiyle bir bütünlük içinde tüketiciye sunulacak olan ürünler, yeni ambalajlarında, "çini tabak", "tahta kaşık" gibi Anadolu'nun simgesi haline gelen görüntüleri taşıyacak.

Pastavilla'nın sınırlı sayıda üreteceği, 'Anadolu Konseptli', burgu, kelebek, çubuk ve erişte çeşitleri, 28 Mart'a kadar sadece Migros mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunulacak. Önceki yıl yenilenen ambalajında doğallığın simgesi olan yeşili sahiplenen Pastavilla, damaklarda bıraktığı unutulmaz lezzetleri, görsel bütünlük oluşturarak daha geniş kesimlere ulaştırmayı hedefliyor.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...