Sahurda yendiğinde tok tutacak lezzetler
 Yumurtalı Ekmek Tarifi
 3 adet yumurta 
3 çorba kaşığı un 
1 çorba kaşığı nişasta 
1 çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir
7-8 dal ince kıyılmış maydanoz 
Pulbiber, karabiber
1 çay bardağı su 
1 adet dilimlenmiş bayat baton ekmek 
Kızartmak için: 
1 su bardağı sıvıyağ 
Yumurtaları iyice çırpın. Un ve nişastayı ilave edip, topak kalmayacak şekilde çırpmaya devam edin. Beyaz peynir, maydanoz, pulbiber, karabiber ve suyu ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Ekmek dilimlerini bu karışıma bulayıp, kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Ramazanda tok tutacak lezzetler
 Yeşil Mercimek Yemeği Tarifi 
Bir buçuk su bardağı yeşil mercimek 
 1’er adet soğan ve domates
 1 adet küçük boy kırmızı biber
 3 adet sivri biber 
 2 çorba kaşığı tereyağı 
 1 çorba kaşığı biber salçası 
 2 su bardağı su 
 Tuz, pulbiber 
Ramazanda tok tutacak lezzetler
Peynirli Börek Tarifi 
 2 su bardağı ufalanmış peynir
 3 adet yumurta 
 1 su bardağı süt 
 Yarım su bardağı sıvıyağ 
 Yarımşar demet maydanoz ve dereotu
 3 adet yufka 
 1 tatlı kaşığı çörekotu
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar