Mısırı püskülü ile kaynatınca...
Mısır püskülünün faydaları nelerdir? Doğal bir potasyum ve K vitamini kaynağı olan mısır püskülü faydalarını sizler için derledik...
Böbrek iltihabına iyi gelmesinin yanında böbreklerdeki taşların düşürülmesine de yardım eder
1
1
Mısırı püskülü ile kaynatınca...
Su kaynarken diğer taraftan mısır püsküllerini kıyın. Kaynamış olan 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı mısır püskülünü atın. 5 dakika kadar bu şekilde demlenmesi için bekleyin. Demlendikten sonra süzerek içebilirsiniz. Genel olarak günde 2 defa yemeklerden bir saat kadar önce içebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL