"İftarı nerede yapsak?" diyenlere

İftar yemek ve organizasyonlarınız için mekan arayışına girdiyseniz, önerilerimize göz atmadan rezervasyon yapmayın deriz. İşte sizler için hazırladığımız menü ve fiyatlarıyla iftar dosyamız...

Hotel Armada

Günün Çorbası: Şef'in dönüşümlü olarak hazırladığı bademli patlıcan çorbası, taze naneli domates çorbası veya vezir çorbası

İftarlıklar: Hurma, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, buzda tereyağı, Armada mutfağında yapılmış reçel çeşitleri, tahin-pekmez, sucuk, pastırma, beyaz peynir, kaşar ve tulum peynirleri, zeytinyağlı sarma, imam bayıldı, domates ve salatalık, yeşil biber

Ara sıcak: Sebzeli tepsi böreği; yoğurt sos ile

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...