En pratik 10 kızartma tarifleri
Ananas Kızartma Tarifi
12 Adet
Malzemeler
1 adet ananas
2 adet yumurta
Yarım su bardağı tozşeker
Yarım su bardağı süt
50 gram tereyağı
Bir buçuk su bardağı un
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Ananas Kızartma Yapılışı
Ananası temizleyip yuvarlak dilimleyin. Çukur bir kabın içinde yumurtaları çırpın. Un, tozşeker, süt ve tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Ananas dilimlerini bu karışıma iyice bulayın. Sıvıyağı iyice kızdırıp ananas dilimlerinin her iki tarafını kızartın. Krema veya dondurma ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL