Besleyici ve hafif
TON BALIKLI SALATA(2 Kişilik)
200 gram konserve ton balığı, 1 dal taze soğan, yarım domates, 1/4 kapya biber, 3 dal maydanoz, 3 dal dereotu, 1/5 kırmızı soğan, 4 adet biberli zeytin, 1 adet kornişon turşu, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon suyu, süslemek için: 1-2 adet salatalık
Ton balığını bir kaba aktarıp, üzerine küçük küp doğranmış tüm malzemeyi katın ve karıştırın. Salatanın üzerine limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Salatayı karıştırıp servis tabağına aktarın. İnce dilimlenmiş salatalıklarla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL