Tarif Ara
  • #Hamburger
  • #Etler
  • #Sebzeler
  • #Balık
  • #Dünya Mutfağı
  • #Pastalar
  • #Çorbalar
  • #Yöresel
  • #Hamur İşleri
Yemek Tarifleri - Kolay, Pratik ve En Leziz Yemek Tarifi - Sofra
  • TARİFLER
    • Öğünler
    • Malzemeler
    • Fonksiyonel
    • Mevsim & Özel Gün
    • Türk ve Dünya Mutfağı
    • Özel Beslenme
    • Pişirme Yöntemleri
    • Kahvaltı & Brunch
    • Akşam Yemeği & Ana Yemekler
    • Atıştırmalık
    • Salata
    • Garnitür
    • Çorba
    • Ekmek
    • İçecekler
    • Tatlılar
    • Hamur işi
    • Sandviç
    • Zeytinyağlılar
    • Çeşniler ve Soslar
    • Diğer
    ;
    • Süt ve Süt Ürünleri
    • Meyveler
    • Sebzeler
    • Yumurta
    • Kırmızı Et
    • Tavuk
    • Deniz Ürünleri
    • Aromalı bitkiler ve baharatlar
    • Şeker ve şuruplar
    • Bakliyatlar
    • Kuruyemiş
    • Nişasta
    • Un
    ;
    • 3-Malzemeli
    • 5-Malzemeli
    • Tek Tencere
    • Pratik & Hızlı
    • 30 Dakika
    • Ekonomik
    • Al & Götür
    • Ekmek Üstü
    • Tek tabak
    • Kase
    ;
    • İlkbahar
    • Yaz
    • Sonbahar
    • Kış
    • Ramazan
    • Kurban Bayramı
    • Sevgililer Günü
    • Anneler Günü
    • Yılbaşı
    • Doğum Günü
    • Partiler
    • Maç Akşamı
    ;
    • Türk
    • Akdeniz
    • Meksika
    • Afrika
    • Amerika
    • Uzak Doğu
    • Avustralya
    ;
    • Şekersiz
    • Glutensiz
    • Vegan
    • Vejeteryan
    • Diyet
    • Çocuk
    ;
    • Ağır ateşte
    • Kızartma
    • Buharda
    • Izgara
    • Air Fryer
    • Fermente
    • Kavurma
    • Barbekü
    • Soteleme
    • Güveçte
    • Fırında
    ;
  • KÜLTÜR
    • Sofra Akademi
    • Gastronomi Trendleri
    • Gastronomi Tarihi
    • Tarım ve üretim
    • Faydalı Bilgiler
    • Pratik Bilgiler
    • WELL-BEING
    • Gastrosinema
    • Röportaj
  • EKİPMAN & STİL
    • Ekipman
    • Mutfak ve Dekorasyon
    • Sofra ve Tasarım
  • YEME-İÇME
    • Yurt içi
    • Yurt dışı
    • İstanbul
    • Ankara
    • İzmir
  • SOFRA TV
    • Youtube
    • Instagram

Etiket

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Le Cordon Bleu İstanbul 10. yılında Başarılı Mezun ve Öğrencileri ile Gastronomiye Şık Bir Pencere Açtı

Le Cordon Bleu İstanbul 10. yılında Başarılı Mezun ve Öğrencileri ile Gastronomiye Şık Bir Pencere Açtı

# İstanbul
Vazgeçilmez Geleneksel Sokak Lezzeti Simit

Vazgeçilmez Geleneksel Sokak Lezzeti “Simit”

# Özyeğin Üniversitesi

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
ABONE OL

Takip Et

  • Tarifler
  • Kültür
  • Ekipman & Stil
  • Yeme İçme
  • Sofra TV
ABONE OL
  • Rss
  • Künye
  • Gizlilik Bildirimi
  • Veri Politikası