Tarif Ara
  • #Hamburger
  • #Etler
  • #Sebzeler
  • #Balık
  • #Dünya Mutfağı
  • #Pastalar
  • #Çorbalar
  • #Yöresel
  • #Hamur İşleri
Giriş Yap Üye ol
Yemek Tarifleri - Kolay, Pratik ve En Leziz Yemek Tarifi - Sofra
  • GİRİŞ YAP ÜYE OL
  • TARİFLER
    • Öğünler
    • Malzemeler
    • Fonksiyonel
    • Mevsim & Özel Gün
    • Türk ve Dünya Mutfağı
    • Özel Beslenme
    • Pişirme Yöntemleri
    • Kahvaltı & Brunch
    • Akşam Yemeği & Ana Yemekler
    • Atıştırmalık
    • Salata
    • Garnitür
    • Çorba
    • Ekmek
    • İçecekler
    • Tatlılar
    • Hamur işi
    • Sandviç
    • Zeytinyağlılar
    • Çeşniler ve Soslar
    • Diğer
    ;
    • Süt ve Süt Ürünleri
    • Meyveler
    • Sebzeler
    • Yumurta
    • Kırmızı Et
    • Tavuk
    • Deniz Ürünleri
    • Aromalı bitkiler ve baharatlar
    • Şeker ve şuruplar
    • Bakliyatlar
    • Kuruyemiş
    • Nişasta
    • Un
    ;
    • 3-Malzemeli
    • 5-Malzemeli
    • Tek Tencere
    • Pratik & Hızlı
    • 30 Dakika
    • Ekonomik
    • Al & Götür
    • Ekmek Üstü
    • Tek tabak
    • Kase
    ;
    • İlkbahar
    • Yaz
    • Sonbahar
    • Kış
    • Ramazan
    • Kurban Bayramı
    • Sevgililer Günü
    • Anneler Günü
    • Yılbaşı
    • Doğum Günü
    • Partiler
    • Maç Akşamı
    ;
    • Türk
    • Akdeniz
    • Meksika
    • Afrika
    • Amerika
    • Uzak Doğu
    • Avustralya
    ;
    • Şekersiz
    • Glutensiz
    • Vegan
    • Vejeteryan
    • Diyet
    • Çocuk
    ;
    • Ağır ateşte
    • Kızartma
    • Buharda
    • Izgara
    • Air Fryer
    • Fermente
    • Kavurma
    • Barbekü
    • Soteleme
    • Güveçte
    • Fırında
    ;
  • KÜLTÜR
    • Sofra Akademi
    • Gastronomi Trendleri
    • Gastronomi Tarihi
    • Tarım ve üretim
    • Faydalı Bilgiler
    • Pratik Bilgiler
    • WELL-BEING
    • Gastrosinema
    • Röportaj
  • EKİPMAN & STİL
    • Ekipman
    • Mutfak ve Dekorasyon
    • Sofra ve Tasarım
  • YEME-İÇME
    • Yurt içi
    • Yurt dışı
    • İstanbul
    • Ankara
    • İzmir
  • SOFRA TV
    • Youtube
    • Instagram

Etiket

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Le Cordon Bleu İstanbul 10. yılında Başarılı Mezun ve Öğrencileri ile Gastronomiye Şık Bir Pencere Açtı

Le Cordon Bleu İstanbul 10. yılında Başarılı Mezun ve Öğrencileri ile Gastronomiye Şık Bir Pencere Açtı

# İstanbul
Vazgeçilmez Geleneksel Sokak Lezzeti Simit

Vazgeçilmez Geleneksel Sokak Lezzeti “Simit”

# Özyeğin Üniversitesi

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
ABONE OL

Takip Et

  • Tarifler
  • Kültür
  • Ekipman & Stil
  • Yeme İçme
  • Sofra TV
ABONE OL
  • Rss
  • Künye
  • Gizlilik Bildirimi
  • Veri Politikası