Tavuklu Dürüm

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KABUKLARINI soyduğunuz 1'er adet kabak ve kırmızı biberi fırında yumuşayana kadar pişirin. 1 adet patlıcanı közleyin ve kabuklarını soyun. Sebzeleri zeytinyağı, limon suyu, parmesan peyniri ve tuz ile birlikte blenderden geçirin. Kalan sebzeleri dilimleyerek ızgara yapın. Diğer tarafta marine için zeytinyağı, soya sosu, kekik, hardal, pulbiber ve toz kırmızıbiberi karıştırın. Uzun şeritler halinde doğradığınız tavuk göğsünü bu sosa bulayıp 2-3 saat beklettikten sonra ızgara yapın. Parmesan peynirli sosu lavaş ekmeğine sürün. Üzerine ızgara yaptığınız sebzeleri, en üste de tavuk göğsünü yerleştirip rulo şeklinde sarın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...