Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet tavuk göğsü
    4 adet patates
    2 adet havuç
    1 çorba kaşığı tereyağı
    Karabiber, kimyon, tuz
    5-6 adet arpacık soğan
    Garnitür olarak: Sade pirinç pilavı
Tavuk göğsünü, patates ve havucu kuşbaşı doğrayın. Arpacık soğanlarla beraber, orta büyüklükte bir kaseye koyun. Tuz, karabiber, kimyon ve 1 çorba kaşığı tereyağını da ekleyip, karıştırın. Kaseyi tepsiye ters çevirip koyun. Kısık ateşte pişirin. Tepsiye malzemelerin suyu çıktığı zaman, kaseyi alın. Tepsinin kenarlarına
önceden hazırladığınız pilavı koyun. Üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Birkaç dakika daha pişirip, servis yapın.