Soslu Tavuk Dürüm
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk eti, soğan, sivri biber ve kırmızı biberi doğrayıp, karıştırın. Üzerine zeytinyağı, tuz, kırmızı biber, nane ve kekik ekleyip yeniden harmanlayın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Lavaşları üç parça halinde kesin. İçlerine tavuklu harçtan koyup, dürüm şeklinde sarın. Soğan sapıyla bağlayıp kürdanla tutturun. Kürdanların ucuna birer zeytin koyarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL