Limonlu Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etlerini, yapışmaz yüzeyli tavada kendi kendine pişmeye bırakın. Bu arada 2 adet limonu rendeleyin. Soğanı küçük doğrayın. Soğan ve limon kabuğunu, zeytinyağında kavurun. Fırın tepsisine tavuğu yerleştirin. Üzerine soğanlı malzemeyi yayın. Tuz ekleyin. Kremayı dökün. En üste rendelenmiş kaşar peyniri ve pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında, üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...