Körili, Hardallı Tavuk, Salata Eşliğinde

ORTA 2 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etini köri ve tuz ile harmanlayın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Tavuk etini tavaya alıp, açık şekilde kızartın. Sosu hazırlamak için hardal, zeytinyağı, kıyılmış sarmısak ve muskatı tavaya alıp, 2-3 dakika soteleyin. Tavuk etini ocaktan alıp, sosla karıştırın. Salata için salatalık ve soğanı kıyıp, domatesi dilimleyin. Marulu iri şekilde kıyın. Bütün haldeki turpları ve diğer salata malzemesini harmanlayıp servis tabağına alın. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirip tavuk etlerini yerleştirin. Ilık olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...