Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    10 adet haşlanmış kestane
    1 paket tavuk göğüs eti (bonfile)
    1 adet küçük boy soğan
    1 çay bardağı sıvıyağ
    8 adet kuru kayısı
    1 çorba kaşığı kuruüzüm
    2 çorba kaşığı krema
    1 su bardağı tel şehriye
    Yarım tatlı kaşığı tuz

KUŞBAŞI doğranmış tavuk eti ve doğranmış soğanı sıvıyağda kavurun. Küp doğranmış kayısı, üzüm ve kestane ekleyip kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarlayın. Krema ilave edip ocaktan alın. Ayrı bir yerde tel şehriyeyi yapışmaz yüzeyli tavada veya 1 çorba kaşığı sıvıyağda kıtırlaşana dek kavurun. Kestaneli tavuğu servis tabağına alın. Üzerine tel şehriye yerleştirip servis yapın.