Bezelyeli Küp Şnitzel

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanı temizleyip yemeklik doğrayın. Bir tencerede margarini eritip soğanları ekleyin ve 2 dakika kavurun. Bezelyeyi, suyu ekleyip 15 dakika pişirin. Üzerine limon kabuğunu, kekiği, tuz ve karabiberi de ilave edin. Bezelyeler pişince ocaktan alıp, servis tabağına yerleştirin. Yumurtaları çırpın. Tavuk etini çok küçük olmayacak şekilde küp küp kesip, tuz ve karabiber ekleyin. Önce una, arkasından yumurtaya sonra da galeta ununa bulayıp sıvıyağda kızartın. Kızarmış tavukları bezelyelerin üzerine yerleştirin ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...