MALZEMELER
10 adet yumurta
350 gram keçi peyniri
6-8 adet kiraz domates
1 su bardağı un
Yarım su bardağı su
7-8 dal fesleğen
Yarım çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Yumurta, pul biber, karabiber ve tuzu iyice karıştırın. Ufalanmış keçi peyniri ekleyip harmanlayın. İkiye bölünmüş kiraz domatesleri ilave edin. Ayrı bir yerde un ve suyu karıştırın. Hamurdan bezeler koparıp, incecik açın ve küçük güveç kaplarına, kenarlardan sarkacak şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp, içlerine peynirli harcı pay edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirip, fesleğenle süsleyerek, sıcak olarak servis yapın.