KİŞ hamuru için un, margarin, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun. Hamuru folyoya sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin. Dolaptan çıkartıp merdaneyle açın. Oluklu kek kalıbını yağlayıp hamuru kalıbın kenarlarını da kaplayacak şekilde yerleştirin. Çatalla hamurun üzerinde delikler açın. Kabarmaması için, hamurun üzerini folyo ile kaplayıp, nohut ile doldurun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Folyoyla birlikte nohutları çıkartıp, kiş hamurunu 10 dakika daha pişirin. İç malzemesi için kabakları rendeleyin. Sıkarak fazla suyunu alın. Yumurta, süt, rendelenmiş kabak, hellim peyniri, krem peynir, kıyılmış dereotu, sarmısak, karabiber ve pulbiberi karıştırın. İç malzemeyi, pişen hamurun içine yayın. Tekrar fırına sürüp üzeri kızarana kadar pişirin. Dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.