Frambuazlı Tart
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamur malzemesini yoğurup, ele yapışmayan bir hamur elde edin. Yağlanmış kalp şeklindeki tart kalıbına yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derecede fırında pembeleşene dek pişirin. Krema için un, toz şeker ve sütü mikserle iyice çırpın. Tel süzgeçten geçirip, bir tencereye alın. Devamlı karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Ocağın altını kapatıp, vanilya ve tereyağı ekleyin. Soğuduktan sonra mikserle çırparak kremayı ilave edin. Tartı servis tabağına alın. Çukur kısmına hazırladığınız kremayı yayın. Frambuazlı sos için tüm sos malzemesini karıştırarak pişirin. Ilındığında kremanın üzerine gezdirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL