Kolombiya Usulü Şarap Spesiyal

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ŞARABI geniş bir cam kaseye boşaltın. Tozşeker, yarım limonun suyu ve 1 bardak suyu küçük bir tencereye alın. Orta hararetli ateş üzerinde köpürüp iyice karamelize olana kadar tutun. Limon, armut ve erikleri kabuklarıyla birlikte ince dilimleyin. şeftalinin de kabuğunu soyup dilimleyin. Fesleğenleri incecik kıyın. Yanık şekeri, meyveleri, fesleğeni, esmer şeker ve acıbadem likörünü kasedeki şarabın üzerine ilave edin. Çırpma teliyle iyice karıştırıp buzdolabında 1-2 saat bekletin. Daha sonra kepçeyle kadehlere boşaltıp, soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...