MALZEMELER
1 şişe kırmızı şarap
4 çorba kaşığı tozşeker
Yarım limonun suyu
1 su bardağı su
1 adet limon
1 adet şeftali
1 adet armut
3-4 adet mürdüm eriği
4-5 yaprak taze fesleğen
1 su bardağı siyah
1 su bardağı beyaz üzüm tanesi
3 çorba kaşığı esmer şeker
1 çorba kaşığı acıbadem likörü
ŞARABI geniş bir cam kaseye boşaltın. Tozşeker, yarım limonun suyu ve 1 bardak suyu küçük bir tencereye alın. Orta hararetli ateş üzerinde köpürüp iyice karamelize olana kadar tutun. Limon, armut ve erikleri kabuklarıyla birlikte ince dilimleyin. şeftalinin de kabuğunu soyup dilimleyin. Fesleğenleri incecik kıyın. Yanık şekeri, meyveleri, fesleğeni, esmer şeker ve acıbadem likörünü kasedeki şarabın üzerine ilave edin. Çırpma teliyle iyice karıştırıp buzdolabında 1-2 saat bekletin. Daha sonra kepçeyle kadehlere boşaltıp, soğuk olarak servis yapın.