MALZEMELER
Yarım çay bardağı svıyağ
1 adet haşlanmıs patates
Yarım adet haşlanmış kum
havucu
1 adet haşlanmış kabak
1 di sarmısak
1 çorba kaşığı doğranmış
domates, tuz, karabiber
3 adet yumurta
Yarım çorba kaşığı süt
1 tatlı kaşığı tereyağı
3-4 dal dereotu
1 çay bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
1-sıvıyağı tavada kızdırın.Haşlayıp küp doğradığınız patatesi,ince dilimlediğiniz havucu,küp doğradığınız kabağı,incecik kıydığınız sarmısağı ve domatesi 3-4 dakşka soteleyin.Tuz ve karabiberi ekleyerek ateşten alın.
2-yumurtaları çukur bir kasede süt ile beraber iyice çırpın,tuz ve karabiberi ekleyerek çırpmaya devam edin.
3-Omler tavasını kızdırın,kızgın tavayı kağıt havlu veya kuru bir bezle silin.Tereyağını tavada eritin.Tavayı sallayarakyağı kahverengi olmadan köpüklnme kıvamına getirin.Yumurtaları tavaya dökerek hızlıca pişirin.Omlet hafifçe tutuncaya kadar çatalla biraz karıştırın.
4-omlet tutmaya başlar başlamaz sebzeli karışımı ortasına yerleştirin ve dört bir yandan kare oluşturacak şekilde omleti katlayın.Ters çevirerek diğer tarafını kızartın.Tavayı hafifçe sallayarak kıvrılan kısmı alta gelecek şekilde servis tabağına kaydırın.Sıcakken üzerine ince kıyılmış dereotu ile karıştırdığınız kaşar peynirini serpin ve üçgen şeklinde ikiye bölerek servis yapın.