MALZEMELER
3 adet orta boy kabak
3 adet havuç
250 gram mantar
Yarım kg tavuk budu
1 paket kremalı mantar çorbası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı nane
1 çay kaşığı karabiber
tuz
8 parça kaşar peyniri
1 adet yumurtanın sarısı
8 adet milföy
Yeteri kadar sıvıyağ
KABAK ve havuçları rendeleyin. Mantarları doğrayın. Daha sonra derin bir kaba alın. Kuşbaşı doğradığınz butları, mantar çorbasını, zeytinyağını, kırmızı pulbiberi, naneyi, karabiberi ve tuzunu ekleyerek karıştırın. Güveçlerin içini sıvıyağla yağlayın. Karışımı güveçlere paylaştırın. Güveçlerin üzerine kaşar peynirlerini yerleştirin. Milföyle ağızlarını kapatın. Yumurta sarısını çırparak milföylerin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.