Peynirli Kabak Dolması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakların kabuklarını tırtıklı bir bıçakla temizleyin. İçlerini kabak oyacağı ile oyun. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyın. Beyaz peyniri rendeleyip maydanoz ve dereotu ile karıştırın. Tuz, karabiber ve pulbiberi ekleyip tekrar karıştırın. Peynirli karışımı kabakların içine doldurun. Kabakları bir tencereye dizin. Zeytinyağı ve suyu kabakların üzerine gezdirin. Kısık ateşte 5-6 dakika kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişen kabakları servis tabağına alın. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL