MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış Meksika fasulyesi
1 su bardağı haşlanmış mısır
2 adet soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım kg kıyma
2 adet domates
4-5 adet kurutulmuş domates
2 diş sarmısak
1 adet çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı kişniş
Yarım tatlı kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı kimyon
Yeteri kadar tuz
SOĞANI yemeklik doğrayıp, zeytinyağında soteleyin. Kıyma ekleyip, sotelemeye devam edin. Domatesi küp doğrayıp, ilave edin. İkiye bölünmüş kuru domates ve sarmısak ekleyip 1-2 dakika daha soteleyin. Fasulye ve mısır ilave edip 10 dakika pişirin. Tarçın, kimyon ve üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip, 30 dakika pişirin. Ocaktan almaya yakın tarçını içinden alıp, tuz ekleyin. Sıcak olarak servis yapın.