Mantarlı Sufle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sufle kabını yağlayın. Tost ekmeklerinin kenarlarını bir bıçakla alın. Ekmekleri süte batırarak ıslatın. Islanmış ekmekleri sufle kabına dizin. Ekmeklerin üzerine dil peynirini dilimleyerek yayın. Mantarları dilimleyin ve peynirin üzerine yayın. İkinci kat ekmekleri dizin. Diğer tarafta kremayı ve yumurtaları çırpın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip karıştırın. Tuz, karabiber ve kırmızı pulbiber ekleyip karıştırın. Bu karışımı ekmeklerin üzerine gezdirin. 250 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL