Mantarlı Sufle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sufle kabını yağlayın. Tost ekmeklerinin kenarlarını bir bıçakla alın. Ekmekleri süte batırarak ıslatın. Islanmış ekmekleri sufle kabına dizin. Ekmeklerin üzerine dil peynirini dilimleyerek yayın. Mantarları dilimleyin ve peynirin üzerine yayın. İkinci kat ekmekleri dizin. Diğer tarafta kremayı ve yumurtaları çırpın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip karıştırın. Tuz, karabiber ve kırmızı pulbiber ekleyip karıştırın. Bu karışımı ekmeklerin üzerine gezdirin. 250 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL