Mantarlı Sufle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sufle kabını yağlayın. Tost ekmeklerinin kenarlarını bir bıçakla alın. Ekmekleri süte batırarak ıslatın. Islanmış ekmekleri sufle kabına dizin. Ekmeklerin üzerine dil peynirini dilimleyerek yayın. Mantarları dilimleyin ve peynirin üzerine yayın. İkinci kat ekmekleri dizin. Diğer tarafta kremayı ve yumurtaları çırpın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip karıştırın. Tuz, karabiber ve kırmızı pulbiber ekleyip karıştırın. Bu karışımı ekmeklerin üzerine gezdirin. 250 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL