Mantar Beğendi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PatlIcanlarI közleyip kabuklarını soyun. Üzerine tuz gezdirip çatalla ezin. Mantarları haşlayıp dilimleyin. Soğan, biber ve domatesi küp doğrayın. Mısırözü yağını kızdırıp, soğanı kavurun. Salçayı ve tuzu ekleyip karıştırın. Domates, biber ve mantarları ekleyip 5 dakika pişirin. Patlıcanları servis tabağına yayın. Üzerine mantarlı malzemeden yayın. İnce kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...