Kaparili Sebze Sote
ORTA
6 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MANTARLARI temizleyip irice doğrayın. Havuçların kabuğunu soyup önce boylamasına ikiye bölün. Daha sonra verev doğrayın. Kabakları da kabuklu olarak aynı şekilde doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp, piyazlık doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Salçayı katın. Karıştırıp mantarı ekleyin ve suyunu salıp çekene kadar soteleyin. Ardından avucu katın. Birkaç dakika soteledikten sonra kabak ve kapariyi ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kısık ateşte arada bir karıştırarak sebzeler yumuşayana dek sote edin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL