MALZEMELER
3-4 çorba kaşığı kapari
10 adet mantar
3 adet havuç
3 adet kabak
2 adet küçük boy soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
MANTARLARI temizleyip irice doğrayın. Havuçların kabuğunu soyup önce boylamasına ikiye bölün. Daha sonra verev doğrayın. Kabakları da kabuklu olarak aynı şekilde doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp, piyazlık doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Salçayı katın. Karıştırıp mantarı ekleyin ve suyunu salıp çekene kadar soteleyin. Ardından avucu katın. Birkaç dakika soteledikten sonra kabak ve kapariyi ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kısık ateşte arada bir karıştırarak sebzeler yumuşayana dek sote edin ve servis yapın.