Ispanak Mücver
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ispanak köklerini yıkayıp bir su bardağı suda 10 dakika haşladıktan sonra süzüp soğutun. Soğan, dereotu ve maydanozu blenderden geçirin. Bir kaba aktarıp üzerine doğradığınız ıspanağı, tuz ve karabiberi ekleyin. Yumurtaları ve unu da ilave edip, karıştırın. Sıvıyağı bir tavaya alıp kızdırın. Harçtan çorba kaşığı ile alarak yağa atıp arkalı önlü kızartın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL