Ispanak Başı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ispanak köklerini ve sapını yıkayıp ayıklayın. Sıvıyağda küçük doğranmış soğanı kavurun. Salçalar ile baharatları ilave edip karıştırın. Ispanak başı, sapları ve ince kıyılmış sarmısak ilave edip kavurmaya devam edin. Küçük doğranmış domatesi ekleyip biraz daha çevirin. Koyu çorba kıvamında olacak şekilde et suyu ve tuz ilave edin. Biraz kaynadıktan sonra nohut ve mercimek ekleyin. Pişen çorbayı limon suyu ve pulbiberle servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL