Fasulye Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Taze fasulyeyi yıkayıp, temizleyin. İri iri kopartın. Bir çorba kaşığı tereyağını tencereye alın. Eriyince incecik doğranmış soğanı kavurun. Sarmısağı dövüp tencereye ekleyin. Fasulyeleri katın. Sürekli karıştırarak fasulyeleri kavurun. Yumurtaları kırıp, karıştırmaya devam edin. Bu arada tuz ve karabiberi katın. Tencereyi ocaktan alınca üzerine pulbiber serpip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...